Wij leveren al onze websites responsive

Volgens WikipediA:
Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.
Wij ontwerpen uw template, waarin wij uw "look and feel" weergeven sluit aan bij alle soorten weergave-apparaten.

Uw onafhankelijke website!

Bel ons voor een aantrekkelijke hosting

GT-WebDesign levert eigen aantrekkelijke hosting, maar bouwt ook uw website bij andere webhostingbedrijven, waardoor u niet afhankelijk bent van ons.

GT-WebDesign kan daarin wel adviseren en uw domeinnaam verhuizen, redirecten, mail diensten instellen, etc.

Als een website door ons is opgeleverd en betaald, dan bent u volledig eigenaar van uw website en kunt u daarover volledig zelfstandig beschikken. 

Beste CMS, van Joomla

Content Management System wordt u uitgelegd door ons

Wij ontwerpen uw webdesign en wordt door ons opgebouwd in het Content Management System (CMS) van Joomla. Deze gratis Open Source software zetten wij op de server, zodat vanaf elke internetwerkplek uw website bewerkt kan worden, zonder de noodzaak van extra software op uw internetwerkplek, waar ook ter wereld.

Zonder enige kennis van programmeertalen kunt u hiermee zelf aan de slag, voor het plaatsen van artikelen en nieuwe menuonderwerpen.

Professionele webdesign

Wij maken van uw bezoekers geen zoekers

GT-WebDesign verdiept  zich in uw persoonlijke wensen en huisstijl ten aanzien van kleuren en lettertype. 

Vervolgens laten wij niets te wensen over, om een webdesign voor uw website te maken die helemaal voldoet aan uw wensen.

Het motto van ons is "Maak van uw bezoekers geen zoekers". Uw website moet altijd overzichtelijk blijven.